Trots op Tiel staat op Tiel Toont – 1 juli 2018

Ben jij dol op kunst en cultuur? Krijg jij geen genoeg van creativiteit? Kom dan naar Tiel Toont in de binnenstad van Tiel op koopzondag 1 juli vanaf 12.00 uur. Het wordt prachtig weer, dus de kunst staat letterlijk in het zonnetje!

Tiel Toont is hét culturele evenement van Tiel. In de binnenstad worden er diverse shows en optredens door o.a. Zinder Educatie, het jongerenwerk van Stichting Mozaïek Welzijnsdiensten en Creatief Platform. Zij werken samen om jou een prachtig programma voor te schotelen. Denk aan zang, dans, beeldhouwwerken, schilderkunst, graffiti, toneel, overal gezellige kraampjes en meer.


In het zonnige centrum is van alles te zien en te doen. Ook de ambassadeurs van Trots op Tiel zijn met een kraam aanwezig om iedereen die wil helpen Tiel nóg leuker en mooier te maken te informeren. Laat ons jouw idee horen of haak aan bij dat van een ander.

Tiel Toont wordt georganiseerd door ondernemersvereniging Hart van Tiel om mensen die in en om Tiel wonen een beeld te geven van de culturele activiteiten in Tiel en omgeving.

Graag tot ziens op Tiel Toont!Zie ook:

Website Tiel Toont >>

Terug naar nieuwsoverzicht >>

Vind je dit leuk nieuws? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

img01
img01
img01
img01
img01
img01
img01
img01

Logo ToT