Stichting Trots op Tiel opgericht

Op maandag 11 december 2017 was het zover: onze stichting Trots op Tiel is officieel opgericht! Met het zetten van onze handtekeningen en die van de notaris was onze oprichtingsakte compleet. Wij zijn er helemaal klaar voor, jij ook?

Burgerparticipatie
Aan de officiële oprichting van Trots op Tiel ging een zorgvuldige voorbereiding vooraf. In 2013 vroeg burgemeester Hans Beenakker een aantal enthousiaste Tielenaren om ambassadeur te worden. Zo kon ‘Tiel’ heel concreet aan de slag met burgerparticipatie.

Doel
Sinds 2013 zijn er meer ambassadeurs bijgekomen en besloot de gemeenteraad om het initiatief te steunen met € 50.000,- . Hoe groter en serieuzer het werd, hoe sterker ook de wens was om een stichting op te richten. Bekijk de video waarin burgemeester Hans Beenakker en bestuursleden Roemer Daalderop en Hosni Afkir vertellen over het doel van Trots op Tiel.

Help mee om Tiel mooier en leuker te maken!
Samen kunnen we Tiel weer een stukje mooier maken. Help ook mee! Elk idee, hoe klein of groot ook, is welkom. Onze ambassadeurs zullen je ondersteunen, coachen en versterken met mensen uit hun netwerk.

Het bestuur van Trots op Tiel bij notaris Aitton
Zittend (vlnr): penningmeester Peter Dikker, secretaris Renate Baas, notaris Bernard Aitton, voorzitter Emile Smit. Staand (vlnr): Ineke Stel, Hosni Afkir, Roemer Daalderop, burgemeester Hans Beenakker.

Zie ook:
Bijeenkomst Ambassadeursgroep Trots op Tiel (2-12-2016, De Tielenaar) >>

Terug naar nieuwsoverzicht >>

Vind je dit leuk nieuws? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

img01
img01
img01

Logo ToT