Collectieve wijkacties zonnepanelen
(inloopbijeenkomst 26 juli)

Op maandagavond 26 juli organiseren de Energie Cooperatie Tiel, bewoners-organisatie/wijkteam Centrum, de Gemeente Tiel en verschillende deskundige partijen een open informatiemarkt over zonnepanelen.

Er zijn vele deskundige partijen, er zijn verschillende korte presentaties en bij de stands is alle informatie te krijgen. Iedereen kan een individueel advies op maat krijgen, inclusief gratis dakscan.

Te zien zijn verschillende typen zonnepanelen, maar er is ook informatie over het huren van zonnepanelen. Er is uitgebreide voorlichting over zonnepanelen, omvormer(s), kabels en het montagesysteem, zo ook over service en onderhouds- contracten. En ze zijn allemaal te zien en te voelen.

Zonnepanelen

Iedereen kan een individueel advies op maat krijgen, inclusief gratis dakscan. Maar men kan ook inschrijven voor de collectieve wijkacties zonnepanelen. Dat kan per wijk, buurt en straat. Met een grote collectieve wijkacties om te beginnenin Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord zorgen we als bewoners voor lagere aanschafkosten, meer groene energie en lagere energie-rekeningen.

Het is een doorlopende informatiemarkt, ieder kan komen wanneer het uitkomt tussen 19.30 uur en 21.30 uur. Tijdens de informatiemarkt zijn consumpties verkrijgbaar.

Datum: maandagavond 26 juli 2017
Locatie: Gemeentehuis Tiel
E-mail: info@tiel.nl

Vind je dit een leuk initiatief? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

We kunnen alle hulp gebruiken!
Vul s.v.p. het formulier in dan hoor je snel van ons.

Initiatiefnemer
Lisa Buitenboom
(contact)

Ambassadeur
Frederik Halsema, gemeente Tiel
(contact)

Gewenst resultaat
Veel zonnepanelen, veel energiebesparing, een beter milieu én een lagere energierekening.