Opknappen hondenuitlaatveld aan de Meeslaan

UPDATE!
Het opknappen is geslaagd. Dit is gerealiseerd op eigen kracht en met enkele donaties namens o.a. de wijkagenten van de gemeente. Iedereen die heeft meegewerkt: bedankt! Het resultaat mag er zijn!


Oorspronkelijk bericht:

Op het hondenuitlaatveld aan de Meeslaan in Tiel-Oost kunnen de honden lekker ravotten, maar voor de baasjes is het soms even doorbijten als het hard regent of heel warm is in de volle zon. Daarom vindt initiatiefnemer Stefan Hageman het een goed idee om hier een overkapping te maken. Ook andere ideeën om dit veld aantrekkelijker te maken zijn van harte welkom.

Wat is er nodig? 
Om de wijk groener te maken, zijn er 6 bomen nodig. Voor de overkapping is bouwmateriaal nodig én natuurlijk enthousiaste buurtbewoners om samen lekker aan de slag te gaan.

Wat doet de initiatiefnemer zelf?
Stefan Hageman legt zelf contacten met buurtbewoners (hondenbezitters). En hij wil meehelpen bouwen en aanplanten.

Ben jij handig en heb je groene vingers?
Of wil je gewoon een handje helpen om dit veld voor hond én baas mooier en fijner te maken? Meld je aan door op de rode knop rechts te drukken.

Vind je dit een leuk initiatief? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

We kunnen alle hulp gebruiken!
Vul s.v.p. het formulier in dan hoor je snel van ons.

Initiatiefnemer
Stefan Hageman

Ambassadeur
Erik Hout
(contact en website)

Gewenst resultaat
Een overkapping en bomen voor het hondenuitlaatveld aan de Meeslaan in Tiel-Oost.

Ik heb een idee


Doen! Je hoeft alleen maar dit formulier in te vullen waarin je het initiatief omschrijft. Als je het verstuurd hebt, neemt een ambassadeur contact met je op en gaan jullie samen aan de slag!