Trots op Tiel staat op koopzondag 1 juli op Tiel Toont
Ben jij dol op kunst en cultuur? Krijg jij geen genoeg van creativiteit? Kom dan naar Tiel Toont in de binnenstad van Tiel op koopzondag 1 juli vanaf 12.00 uur. Het wordt prachtig weer, dus de kunst staat letterlijk in het zonnetje!

 

Tiel Toont is hét culturele evenement van Tiel. In de binnenstad zijn er diverse shows en optredens. Geniet van de zang, dans, beeldhouwwerken, schilderkunst, graffiti, toneel en meer. Er zijn overal gezellige kraampjes en ook de ambassadeurs van Trots op Tiel zijn aanwezig.

Lees het volledige bericht

IJspret op het Plein
Buiten is het berekoud en dat is goed nieuws, want dat betekent dat het ijsbaantje op het Plein bijna klaar is. Vanaf woensdag 28 februari kunnen alle kinderen tot 12 jaar er lekker schaatsen.

Alles staat er: bankjes, koek en zopie, vuurtonnen, springkussen, glühwein… Dus de ouders vermaken zich er ook prima. Op het Plein moet je zijn!

Lees het volledige bericht

Stichting Trots op Tiel opgericht
Op maandag 11 december 2017 was het zover: onze stichting Trots op Tiel is officieel opgericht!


Met het zetten van onze handtekeningen en die van de notaris was onze oprichtingsakte compleet. Wij zijn er helemaal klaar voor, jij ook?

Lees het volledige bericht

Nieuwe gemeenteraad geïnformeerd over Tielse initiatieven en activiteiten
Tiel heeft een nieuwe gemeenteraad. Om de nieuwe raadsleden te laten kennismaken met allerlei activiteiten en initiatieven in Tiel, vond er op zaterdag 7 april in Zinder een stadsbijeenkomst plaats.

De raadsleden hoorden en zagen wat inwoners en verenigingen allemaal doen om van Tiel een fijnere gemeente te maken om te wonen, werken en recreëren.

Lees het volledige bericht

Lancering website Trots op Tiel in Zinder
Zaterdag 27 januari was het een drukte van belang in cultuurcentrum Zinder. De reden: wij lanceerden deze website!


En nu kunnen wij niet wachten om uw ideeën te ontvangen om Tiel mooier en leuker te maken. Bekijk snel de foto’s en video’s van de middag!

Lees het volledige bericht

Wijkcentrum het Oosthonk heropend
Het Oosthonk aan de Meeslaan is op zaterdag 25 november 2017 opnieuw geopend met de onthulling van een bijzonder monument: het Jan Groenhuijzen tafeltje.


Dit is een hardstenen ronde tafel, waaraan iedereen gelijk is. Geheel in de gedachte van Jan Groenhuijzen, die als politicus en als vrijwilliger zeer actief was en iedereen als gelijke behandelde.

Lees het volledige bericht

Ik heb een idee


Doen! Je hoeft alleen maar een formulier in te vullen waarin je het initiatief omschrijft. Als je het verstuurd hebt, neemt een ambassadeur contact met je op en gaan jullie samen aan de slag!

Download de flyer!

Onze flyer in de Stad Tiel gezien? Hierin roepen wij op om al jouw ideeën voor Tiel in te sturen. Heb je hem gemist, dan kun je hem hieronder heel makkelijk downloaden.

Download de flyer >>