Nieuwe kleedaccommodatie voor Theole

UPDATE
19/8/2019 – De bouwvergunning is verleend! Zodra de financiering rond is kunnen we starten.

Voorjaar 2019 – Het ontwerp is geheel gereed en de bouwvergunning kan worden aangevraagd. Verder is de aannemer geselecteerd en komen de betrokkenen bij elkaar om te kijken of de financiën helemaal rond zijn. Het is de bedoeling dat we dit jaar beginnen met de bouw en het één en ander realiseren.

Oorspronkelijk bericht:

Op het beachvolleybalveld van het Theole-terrein komt een prachtig nieuw gebouw. Hier krijgen alle elftallen nieuwe kleedkamers. En ook de bestuurs- en sponsorruimte worden helemaal nieuw. Er komen ook enkele ruimtes die verhuurd kunnen worden. Wat een aanwinst voor voetballiefhebbers! Wie wil, kan het clubhuis ook huren. Het krijgt nóg meer een sociale functie in de stad.


Schetsontwerp: De Vree & Sliepen

Om dit mogelijk te maken, is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Die loopt op dit moment. Daarna komt de financiering en de bouwvergunningsprocedure aan bod. Het streven is om de nieuwbouw in 2019 op te leveren.

Help ook mee!
Het bestuur van Theole, enkele sponsoren, de bank en Trots op Tiel maken dit mogelijk. Maar jij kunt ook meehelpen. Hoe? Er is behoefte aan arbeid en bouwmaterialen. Maar mogelijk heb je zelf nog andere ideeën om bij te dragen aan het realiseren van het initiatief.

Vind je dit een leuk initiatief? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

We kunnen alle hulp gebruiken!
Vul s.v.p. het formulier in dan hoor je snel van ons.

Initiatiefnemer
T.S.V. Theole
(contact)

Ambassadeur
Peter Dikker
(contact)

Gewenst resultaat
Nieuwe kleedaccommodatie voor de elftallen, bestuurders en sponsoren van Theole. Aangevuld met enkele te verhuren ruimtes om e.e.a. financieel mogelijk te maken.

Ik heb een idee


Doen! Je hoeft alleen maar dit formulier in te vullen waarin je het initiatief omschrijft. Als je het verstuurd hebt, neemt een ambassadeur contact met je op en gaan jullie samen aan de slag!