Lancering website Trots op Tiel in Zinder

Zaterdag 27 januari was het een drukte van belang in cultuurcentrum Zinder. De reden: wij lanceerden deze website! En nu kunnen wij niet wachten om jouw ideeën te ontvangen om Tiel mooier en leuker te maken.


Burgemeester Beenakker: gemeentebestuur ondersteunt Trots op Tiel
Roemer Daalderop, één van onze ambassadeurs, presenteerde de middag. Hij gaf aan dat alle goede dingen die al in Tiel gebeuren, samenkomen onder de vertrouwde vlag van Trots op Tiel. Hij sprak met burgemeester Hans Beenakker, die enorm trots is dat zijn initiatief is uitgegroeid tot Trots op Tiel: “Vanuit het gemeentebestuur ondersteunen we van harte dit mooie initiatief en we hebben dit dan ook graag mede mogelijk gemaakt. Bezoek allemaal de prachtige website!”

Lezing Heleen van Praag
We waren enorm blij met de aanwezigheid van Heleen van Praag, communitybuilder. Zij is één van de initiatiefnemers van Gouda Bruist, dat een mooi voorbeeld is voor Trots op Tiel. “Het plezier om samen te werken, is heel belangrijk. Ik merk in Gouda dat mensen elkaar aansteken; wij hebben al 1.700 leden. En in de tien jaar dat we bestaan hebben we al zóveel goede dingen in de stad voor elkaar gekregen. Ik wens Trots op Tiel ook zo’n vruchtbare samenwerking toe.”

Oosthonk

Om iedereen ervan te overtuigen wat je kan bereiken als je samenkomt, waren de vrijwilligers van het Oosthonk in Tiel aanwezig. Dit project loopt al en het gebouw heeft al een prachtige nieuwe buitenruimte mét monument gekregen. Het mooie: ieders bijdrage is welkom en waardevol. Of je nu groene vingers, sterke spieren, ontwerptalent of planten hebt. En de ‘Oosthonkers’ hebben inmiddels een nauwe band opgebouwd en doen leuke dingen met elkaar. Want als je samenwerkt, maak je ook vrienden.

Lancering website
Gedurende het programma traden twee talenten van De Plantage op. Lars van Blijderveen en Roosmarijn van den Broek gaven een prachtig optreden weg. Daarna was het moment van de lancering daar. Voorzitter van Trots op Tiel, Emile Smit, en de heren van het Oosthonk toonden met een muisklik op een groot scherm de website voor de allereerste keer. Marlous Löffelman nam, als één van de makers van de website, de aanwezigen mee op reis door de website. Zij toonde hoe eenvoudig het is om een idee aan te melden of om aan te haken bij een bestaand idee. “Ik kan u er nog wel een half uur over vertellen, want zo enthousiast ben ik over Trots op Tiel. Maar veel beter kunt u zélf alles lekker gaan ontdekken!”

Bekijk de video’s!
Bekijk hieronder de video-impressie van de middag, gemaakt door ambassadeur Mike Blom.

Ook Regio TV Tiel was aanwezig en maakt deze mooie registratie:


Zie ook:

Trots op Tiel: ‘Vertrouwde vlag voor al het burgerinitiatief’ (28-1-2018, de Gelderlander) >>

Terug naar nieuwsoverzicht >>

Vind je dit leuk nieuws? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

img01
img01
img01
img01
img01
img01
img01
img01

Logo ToT