Huisvesting voor Sociaal Plein Tiel

Zeven Tielse vrijwilligersorganisaties zijn op zoek naar gezamenlijke, nieuwe huisvesting. Zij hebben als grote droom om een ‘Sociaal Plein Tiel’ te realiseren, dat laagdrempelig en uitsluitend ten behoeve van non-profit is.

 


Vrijwilligersorganisaties bundelen krachten

Sociaal Plein Tiel zoekt ruimte voor een verzamelgebouw waarin de deelnemende vrijwilligersorganisaties hun krachten kunnen bundelen. Het streven is hun doelgroep(en) nog beter van dienst te kunnen zijn, mee te liften met elkaar en door gezamenlijke faciliteiten kostenbesparend te kunnen werken.

Bart Bennis (Secunda), Marjon de Lange (Volksuniversiteit West Betuwe) en Caroline van de Linden (Klesteo)

Wat doet de stuurgroep zelf al?
Initiatiefneemster Marjon de Lange is als vrijwilliger actief in de stuurgroep van Platform Sociaal Plein Tiel. Deze bestaat uit vertegenwoordigers van drie zeer actieve vrijwilligersorganisaties (Secunda, KLESTEO en Volksuniversiteit West Betuwe). De stuurgroep heeft al een geringe subsidie ontvangen en voert een haalbaarheidsonderzoek uit met een projectleider en een externe adviseur. De stuurgroep komt wekelijks bijeen om de voortgang te bespreken en de ‘droom’ uit te laten komen.

Bouw jij mee aan de droom?
De vrijwilligersorganisaties zijn op zoek naar een pand dat aan de eisen voldoet. Maar ook financiële middelen (subsidie) en steunende partijen zijn nodig om te laten zien dat de droom (het Sociaal Plein Tiel) een groot draagvlak heeft.

Update
Er vindt uitgebreid onderzoek plaats naar mogelijke locaties voor Sociaal Plein Tiel.

Lees ook:
Website Sociaal Plein Tiel >>
Facebook Sociaal Plein Tiel >>
Tielse vrijwilligersorganisaties slaan handen ineen >>

Vind je dit een leuk initiatief? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

We kunnen alle hulp gebruiken!
Vul s.v.p. het formulier in dan hoor je snel van ons.

Initiatiefnemer
Marjon de Lange
(contact en website)

Ambassadeurs
Peter Dikker (contact)
Renate Baas (contact)

Gewenst resultaat
Een verzamelgebouw voor Tielse vrijwilligersorganisaties.

Ik heb een idee


Doen! Je hoeft alleen maar dit formulier in te vullen waarin je het initiatief omschrijft. Als je het verstuurd hebt, neemt een ambassadeur contact met je op en gaan jullie samen aan de slag!