Een goed restaurant in winkelcentrum Passewaaij

UPDATE
Trots op Tiel heeft ervoor gezorgd dat er contacten zijn gelegd met het ROC Rivor. Studenten voerden een opinie-onderzoek uit onder de inwoners van Passewaaij.

Oorspronkelijk bericht:

Een kwalitatief goed restaurant zou een verrijking zijn voor Winkelcentrum Passewaaij. Maar daarvoor is het nodig dat de eigenaar van zo’n restaurant hiervoor enthousiast wordt gemaakt; het moet aantrekkelijk voor hem of haar worden om zich hier te vestigen. Hij of zij moet weten dat er veel mensen graag fijne avonden willen doorbrengen in een mooi restaurant. Daarop richt dit initiatief zich: het organiseren van een (formele) opiniepeiling, respectievelijk het aanbieden van een petitie aan de potentiële eigenaar.


Wat is nodig?
In eerste instantie is de medewerking van de verhuurders en de eigenaar van het winkelcentrum nodig. Goed nieuws, wat dit is al gelukt! De initiatiefnemer zoekt mensen die ervaring hebben met het opzetten van een juridisch goed onderbouwde petitie, respectievelijk een opiniepeiling.

Kun jij helpen?

Heb jij deze ervaring? Klik dan hiernaast op de knop om mee te doen met dit initiatief.

Vind je dit een leuk initiatief? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

We kunnen alle hulp gebruiken!
Vul s.v.p. het formulier in dan hoor je snel van ons.

Initiatiefnemer
Jan Muggen
(contact)

Ambassadeur
Peter Dikker
(contact)

Gewenst resultaat
Het organiseren van een (formele) opiniepeiling, respectievelijk het aanbieden van een petitie aan de potentiële restauranteigenaar om het aantrekkelijk te maken voor hem of haar om zich in het winkelcentrum te vestigen.

Ik heb een idee


Doen! Je hoeft alleen maar dit formulier in te vullen waarin je het initiatief omschrijft. Als je het verstuurd hebt, neemt een ambassadeur contact met je op en gaan jullie samen aan de slag!