Animatiefilmpje over functioneren brandweer Tiel vanaf 1650 tot nu

Om iedereen kennis te laten maken met brandweer Tiel en hoe het functioneren van de brandweer in de loop der tijd is veranderd en verbeterd, wil de initiatiefnemer graag een animatiefilmpje laten maken. Hiervoor zoekt hij een organisatie/persoon die deze voor een zacht prijsje wil maken.Filmpje te zien in Flipje & Streekmuseum

Het filmpje zal aangeboden worden aan het Flipje & Streekmuseum, waar deze een vaste plek krijgt.

Wat doet de werkgroep zelf al?
Er is een werkgroep – bestaande uit Alfons Weijenberg, Wim Veerman, Peter Schipper en Jan Muggen – die hier al vanaf juli 2017 mee bezig is. Ook de directeur van het museum is enthousiast en geeft haar volle medewerking. De groep had studenten van het ROC Rivor bereid gevonden het animatiefilmpje te maken, maar die hebben helaas zeer onlangs afgehaakt omdat zij het te moeilijk vinden. De werkgroep heeft zelf al een draaiboek, incl. bijbehorende voice-over geschreven. Ook hebben de initiatiefnemers, geschiedkundig gezien, ‘alles’ in beeld.

Vind je dit een leuk initiatief? Stel dan je vrienden op de hoogte door het met hen te delen:

We kunnen alle hulp gebruiken!
Vul s.v.p. het formulier in dan hoor je snel van ons.

Initiatiefnemer
Jan Muggen
(contact)

Ambassadeur
Mike Blom
(contact)

Gewenst resultaat
Het maken van een animatiefilmpje over de brandweer in Tiel vanaf 1650 tot nu.

Ik heb een idee


Doen! Je hoeft alleen maar dit formulier in te vullen waarin je het initiatief omschrijft. Als je het verstuurd hebt, neemt een ambassadeur contact met je op en gaan jullie samen aan de slag!