Ambassadeurs
De ambassadeurs van Trots op Tiel zijn mensen die Tiel een warm hart toedragen en een breed netwerk hebben. Ze zijn jong, oud, man, vrouw, leraar, makelaar, ondernemer, cafébaas, architect, directeur en ga zo maar door. Zij willen Tiel verbeteren en stadgenoten helpen die dat ook willen. In plaats van uitgebreide visies te schrijven, willen zij met groepjes inwoners aan de slag om Tiel daadwerkelijk leuker en mooier te maken.

De ambassadeurs helpen je op weg. Zo kunnen ze je in contact brengen met de juiste mensen bij de gemeente of in hun eigen netwerk. Of je adviseren hoe je te werk kunt gaan. Omdat iedere ambassadeur kennis en ervaring heeft op een ander vlak, is er altijd iemand die je kan helpen. Heb je een idee, dan komt dit als eerste bij een ambassadeur terecht die contact met je opneemt over je plan. Dus laat van je horen!

Wijkregisseurs
De wijkregisseurs werken nauw samen met de ambassadeurs van Trots op Tiel. Je kunt ook via de wijkregisseurs ideeën en initiatieven aandragen. Die brengen jou dan in contact met een ambassadeur.

Ook ambassadeur worden?

Spreekt het idee van Trots op Tiel jou aan en wil je ook ambassadeur worden? Dan ben je van harte welkom!

Stuur ons een mailtje en je hoort snel van ons.

Wij zijn: Trots op Tiel
 • Geert-Jan van der Sangen

  ZORG EN VITALITEIT

  Geert-Jan van der Sangen

  Geert-Jan is een ‘gezonde’ ondernemer, zowel in de zorg- als vitaliteitsmarkt. Hij is goed in ondernemen, visie, strategie en creatie, marketing en communicatie. Hij kan voor jou een klankbord of co(ach)-creator zijn.
  Hij is TROTS OP TIEL omdat:
  "Tiel als Fruitstad aan de Waal het kloppend hart van de Betuwe is. En alles in zich heeft om gezond leven en werken te promoten."

 • Ahmed Charifi

  WERK EN RECHT

  Ahmed Charifi

  Ahmed werkt bij de Vakbond voor de Wetenschap in Culemborg. Hij adviseert over werk en rechtspositie. Hij is goed in het op papier zetten van goede ideeën. Hij kan jou adviseren over projectplannen, subsidie, brieven en contracten.
  Hij is TROTS op TIEL omdat:
  "In Tiel de meeste mensen om elkaar geven en graag de hand uitsteken om een ander te helpen."

 • Renate Baas-Van Eck

  MAKELAARDIJ

  Renate Baas-Van Eck

  Renate is mede-eigenaar van BAAS Makelaars en Assurantiekantoor. Zij is goed in creatief werken en denken en kan jou helpen met een plan om mensen enthousiast te maken en mee te laten doen. Zij is TROTS op TIEL omdat: "Tiel vooruitstrevend te werk gaat en de inwoners elkaar kennen en met elkaar werken om Tiel nog mooier en beter te maken."

 • Erik Hout

  WIJKCENTRUM

  Erik Hout

  Erik is secretaris bij Stichting Oosthonk, het wijkcentrum van Tiel - Oost. Hij is goed in organiseren, netwerken en ontwerpen. Hij is ambassadeur geworden om initiatiefnemers 'uit de droom te helpen'.
  Hij is TROTS op TIEL omdat:
  “Tiel alle gemakken heeft van een stad, maar de charmes van een dorp.”

 • Marja van Toorn

  WIJKREGISSEUR

  Marja van Toorn

  Marja is wijkregisseur bij de Gemeente Tiel in de wijk Tiel West en het dorp Kapel-Avezaath. Samen met inwoners werkt zij aan een prettige sociale en fysieke leefomgeving. Zij is een echte verbinder en kan jou helpen bij het op gang brengen van jouw initiatief.
  Zij is TROTS op TIEL omdat: "het een mooie stad aan de Waal is met een diversiteit aan betrokken inwoners, en een mooi aanbod van voorzieningen en evenementen."

 • Sander Tros

  GRAFISCH ONTWERP

  Sander Tros

  Sander is student en grafisch ontwerper/webdesigner. Hij kan jou helpen met de marketing van jouw project, bij het organiseren van evenementen en promotiemateriaal ontwerpen. Hij is TROTS op TIEL omdat: "Tiel een prachtige stad is die veel te bieden heeft. Trots ben ik vooral op de gezellige binnenstad vol restaurants, cafés en kroegen en cultuur."

 • Elly van Schaik

  WIJKREGISSEUR

  Elly van Schaik

  Elly is wijkregisseur in de Gemeente Tiel en werk in Tiel- Oost en in Zennewijnen. Zij werkt samen met inwoners aan een prettige sociale en fysieke leefomgeving. Zij is goed in het motiveren van mensen, is een verbinder in de Tielse wijken en kan jou helpen met jouw idee.
  Zij is TROTS op TIEL omdat: "het een geweldige stad is met erg veel prachtige mensen die in staat zijn Tiel tot bloei te laten komen. De stad heeft veel prachtige plekjes en een mooi aanbod aan voorzieningen en evenementen."

 • Roemer Daalderop

  CULTUUR

  Roemer Daalderop

  Roemer is acteur en presentator. Hij is goed in trainen, coachen en filmmaken, voorzitten, motiveren en vragen stellen. Hij kan jou begeleiden bij een eerste sessie en coachen.
  Hij is TROTS op TIEL omdat:
  "Er zoveel talent en wilskracht is wat loskomt bij prachtige evenementen die Tiel als fruitstad aan de Waal bekend maakt."

 • Hosni Afkir

  ONDERWIJS

  Hosni Afkir

  Hosni is docent bij het RSG Lingecollege en betrokken bij het opleiden van onze Tielse jeugd.
  Hij is optimistisch en creatief en kan jou helpen bij het plannen of organiseren van jouw project en zoeken naar creatieve oplossingen. Hij is TROTS op TIEL omdat:
  "Tiel een oude stad is, waar mensen met verschillende achtergronden goed samenleven."

 • Gert-Jan van Ingen

  BOUW

  Gert-Jan van Ingen

  Gert-Jan is Binnenstad Manager van Tiel en heeft een mediation-praktijk. Vroeger runde hij een bouwbedrijf. Hij kan jou helpen bij het opzetten van plannen, autocad-tekeningen en begrotingen maken. En je begeleiden tijdens je project. Hij is TROTS op TIEL omdat: "Tiel continu werkt aan het verbeteren van de stad, op allerlei gebied."

 • Frits van Es

  GEZONDHEIDSZORG

  Frits van Es

  Frits heeft gewerkt als arts en directeur. Ook was hij bestuurder van een zorginstelling. Nu is hij - naast ambassadeur voor Trots op Tiel - ook actief in diverse besturen van stichtingen. Hij weet alles van de gezondheidszorg en kan met jou sparren over zorggerelateerde initiatieven. Hij is TROTS op TIEL omdat:
  "We het samen doen in Tiel."

 • Emile Smit

  ONDERWIJS

  Emile Smit

  Emile was jarenlang leraar geschiedenis en economie, is bestuurslid van verenigingen en schrijft veel boeken en artikelen over geschiedenis. Hij kan jou helpen bij het maken van een historische onderbouwing van jouw plan en het leggen van contacten naar het onderwijs. Hij is TROTS op TIEL omdat:
  "Het een mooie stad is met een rijke geschiedenis."

 • Mike Blom

  ONLINE MEDIA

  Mike Blom

  Mike is videographer, websitebouwer en verzorger van content op sites en sociale media.
  Daarnaast is hij speaker tijdens diverse (sport)events. Hij is goed in online media en event communication en kan jou helpen met communicatie. Hij is TROTS op TIEL omdat:
  "Tiel de potentie heeft de meest dynamische woonomgeving te zijn in Rivierenland."

 • Thijs Kuijper

  RECHT, ACCOUNTING, FINANCE

  Thijs Kuijper

  Thijs is masterstudent Rechten aan de Universiteit Leiden en Accounting en Finance aan de Erasmus Universiteit. Ook is hij G200 Young Leaders Commissioner in Genève. Hij is goed in netwerken en kan jou daar ook mee helpen. Hij is TROTS op TIEL omdat:
  "Het een bijzondere en gastvrije stad is met veel voorzieningen. Tiel heeft een rijke geschiedenis, is centraal gelegen en heeft een goede verbinding met Duitsland en België."